Новини

 • Развитие на "Отворена младеж"
  На 3-ти април 2014 г. Софийски градски съд официално регистрира промяна в името на Отворена младеж , поискана с решение на Общото събрание на организацията. От тогава насетне тя е Институт за изследвания, образование и развитие Отворена младеж. Това в никакъв случай не променя мотивацията ни или желанието ни за промяна. Следете новата ни страница (http://www.ired-bg.eu) или новините ни през социалните канали: Facebook (https://www.facebook.com/openyouthbg); Twitter (https://twitter.com/OpenYouthBG); LinkedIn (http://www.linkedin.com/company/open-youth); YouTube (http://www.youtube.com/user/OpenYouth)
 • Добрич със "Застъпници за пътна безопасност"
  На 25 април 2014г. от 15:00 часа в град Добрич ще се проведе съвместна инициатива на екип „Застъпници за пътна безопасност“ от град Добрич и сдружение „Отворена младеж“.
 • Варна със "Застъпници за пътна безопасност"
  На 24 април 2014г. от 10:00 часа в град Варна ще се проведе съвместна инициатива на екип „Застъпници за пътна безопасност“ от град Варна и сдружение „Отворена младеж“.
 • Русе със "Застъпници за пътна безопасност"
  На 22 април 2014г. от 14:30 часа в град Русе ще се проведе съвместна инициатива на екип „Застъпници за пътна безопасност“ от град Русе и сдружение „Отворена младеж“.
 • Велико Търново със "Застъпници за пътна ...
  На 16 април 2014г. от 12:00 часа в град Велико Търново ще се проведе съвместна инициатива на екип „Застъпници за пътна безопасност“ от град Велико Търново и сдружение „Отворена младеж“.